Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


En marxa ''Tarragona Gastronòmica''
ED
16/05/2012

El Serrallo va acollir la presentació en societat de Tarragona Gastronòmica, una federació que agrupa les tres grans associacions de restaurants de la ciutat: ARCS (El Serrallo), Tarracogust (Centre) i ARPA (Part Alta). La marca Tarragona Gastronòmica aplegarà inicialment a més de cinquanta restaurants que treballaran plegats per la promoció de la cuina tradicional i creativa de Tarragona amb un segell de qualitat.

L’acte va servir per presentar les primeres activitats que organitzarà Tarragona Gastronòmica, com ‘La ruta saludable del Peix Blau’, el diumenge 27 de maig, una acció destinada a unir El Serrallo amb el Centre i la Part Alta en una particular ruta de tapes en què la base i el principal argument culinari serà el peix blau de Tarragona. L’objectiu és passejar per la ciutat, fer salut tot caminant d’un barri a l’altre i, sobretot, assaborir les nou tapes que nou restaurants de Tarragona Gastronòmica prepararan aquell dia amb motiu d’aquesta iniciativa.

Les persones que vulguin participar en ‘La ruta saludable del Peix Blau’ hauran d’omplir un desplegable de la ruta, que es podrà trobar en els estands de la plaça del Rei, de la Rambla Nova (a l’alçada del número 20), i a la plaça Sant Magí del Serrallo, amb els segells de les degustacions. Els cinquanta primers que aconsegueixin reunir dos segells de cadascun dels 3 estands i entreguin el desplegable a l’oficina de Turisme de la Rambla Nova guanyaran un menú de les “Jornades del Peix Blau”, que se celebraran de l’1 al 17 de juny.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies