Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


La Fira de Reus acollirà l'11è Saló de la Moto a partir de divendres
T.E.
03/05/2017

Aquest divendres a les quatre de la tarda obrirà les portes l'onzena edició del Saló de la Moto. El certamen ocuparà uns 5.000 m2 d'exposició i venda de motos, amb un total de 22 expositors i una trentena de marques representades. El Saló de la Moto tindrà una zona outlet amb venda de motos d’ocasió en la qual hi haurà unes 150 motos, segons es calcula des de l'organització. En total s'hi podran veure unes 500 motos exposades: 350 del saló, més 150 de la zona de motos d'ocasió.


Pel que fa al programa d'activitats d'enguany, destaca l'exposició de les motos guanyadores dels Campionats d’Espanya i de les 24 h de l’equip Folch Endurance. La mostra, que comptarà amb 14 motos exposades, porta per títol «35 anys de llegenda» i, tal com ha explicat el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, «vol fer un recorregut per la història de l’equip Folch Endurance des dels seus inicis fins a l’actualitat, amb l'exposició de totes les motos guanyadores dels Campionats d’Espanya en les seves categories». Amb motiu d'aquesta exposició, dissabte estaran presents els excampions d’Espanya Fernando Prous, Mingo Gil, José Manuel Rosa i Eduard Ullastres.


L'11è Saló de la Moto mantindrà l'escola de conducció de motos a càrrec d’autoescola Jordi, que habilitarà una zona de proves de motos a l'auditori exterior de firaReus. Aquest expositor farà el sorteig d'un permís de moto i muntarà una pista homologada, amb les mateixes mides que la DGT fa servir per examinar, per provar les diverses motos dels diversos permisos que es poden realitzar.

El Saló de la Moto obrirà amb el següent horari: divendres, de 16 a 20 h i dissabte i diumenge, de 10 a 20 h. El preu de l'entrada és de 5 €.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies