Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Valls organitza el 'Tast a la solidaritat - dóna-li força, dóna-li vida!'
T.E.
27/04/2017

L'Ajuntament de Valls, des de la regidoria de Comerç i Turisme, i la DO Tarragona donen suport al projecte 'Dóna-li força, dóna-li vida!' de la Fundació Noèlia amb un tast solidari de vins a la ciutat. El «Tast a la Solidaritat» el dirigirà el Sommelier Miguel Figini, coordinador de l'Espai el Vi Català. Els tiquets es podran adquirir a un preu de 10 euros a partir d'aquest divendres a Valls, Cabra del Camp i Camarles. El Regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, ha destacat que “aquesta consolidació del tast solidari ens fa singulars dins de les fires i mostres d'estils semblants i mostra la cara més solidària dels vallencs.”

El «Tast a la Solidaritat» en benefici de la Fundació Noèlia se celebrarà el dia 13 de maig a les 19 hores al Pati de Valls en el marc de la mostra de vins «Music valls Va de Vins» de la DO Tarragona. En el tast de vins solidari consistirà en la degustació de vins elaborats amb varietats de raïm tradicionals. Per segon any consecutiu la mostra organitza aquest tast solidari en el marc de la fira que ocuparà el centre de la ciutat els dies 12, 13 i 14 de maig.

Una malaltia encara sense cura coneguda
La Fundació Noelia, Nens contra la Distròfia Muscular Congènita per Dèficit de col·lagen VI va ser constituïda al 2015 amb la finalitat de recaptar fons per la investigació d'aquesta malaltia minoritària. Es tracta d'una malaltia molt greu, degenerativa i sense cura que afecta els músculs i està causada per una mutació en alguns dels tres gens implicats a la síntesi del col·lagen. Es calcula que hi ha unes 50 persones afectades per questa malaltia a l'estat espanyol i unes 250 en tot el món. La majoria dels afectats poden caminar, amb més o menys dificultat fins els deu anys de vida, encara abans apareix una insuficiència respiratòria que s'instaura progressivament, fins el punt que els nens necessiten un suport ventilatori nocturn, el que suposa una causa potencial de mort. Avui en dia l'esperança i la qualitat de vida dels qui pateixen aquesta malaltia és molt precària per la invalidesa que provoca i pel fet de tractar-se d'una malaltia minoritària, sense cura i desconeguda per la gran majoria de la gent.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies