Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Cambrils promociona la cuina marinera amb les cinquenes Jornades dels Fideus Rossos
T.E.
27/04/2017

Els fideus rossos seran els protagonistes de menús especials en un total de 35 restaurants de Cambrils. Les jornades de dedicades a aquest plat típic de les barques dels pescadors de Cambrils tornen del 28 d’abril al 14 de maig per promocionar la cuina marinera. Es tracta d’una de les especialitats més pròpies de Cambrils dins de la categoria dels “ranxos mariners”, herència d’una cuina ha passat de generació en generació.

Com sempre, els restaurants oferiran des de les versions més tradicionals fins a les més innovadores, combinant la qualitat dels productes de proximitat amb l’excel·lència dels cuiners de Cambrils. Els preus dels menús oscil·len entre els 20€ i els 58€. La novetat d’aquesta cinquena edició és que els àpats es maridaran amb la cervesa Damm Inèdit, patrocinadora de les jornades.

Els establiments participants

Els 35 establiments participants són: Acuamar, Al Punt, Bec d’Or, Cal Pep, Cal Tendre, Can Bosch, Can Solé, Casavella, Casa Gallau, Casa Macarrilla 1966, Club Nàutic Cambrils, Denver, Duomo, El Faro, El Pescador, El Pósito, Gami, Germans Miquel’s, La Cuina d’en Jordi, La Galera, La Palmera de la Llosa, La Perla del Mar, Lekeitio, Les Fonts, l’Espurna, Llop de Mar, l’Original Experiències Gastronòmiques, Les Barques, Maset, Miquel, Miramar, Montserrat, Rincón de Diego, Vora, Xiringuito Restaurant del Mar.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies