Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Arrenca la Tàrraco Tapes
T.E.
19/04/2017

Demà arrenca la Tàrraco Tapes, un itinerari gastronòmic que permet fins a l’1 de maig assaborir les tapes més creatives i selectes de Tarragona acompanyades d’una canya o quinto d’Estrella Damm a 2,50 euros.

53 dels millors establiments d’hostaleria de Tarragona participen a la Tàrraco Tapes amb creacions gastronòmiques úniques, que el públic pot gaudir en dues modalitats: una tapa amb una canya o quinto d’Estrella Damm o bé un menú de tapes acompanyat de dues ampolles de 33 cl d’Estrella Damm per 30 euros (modalitat que ofereixen 7 establiments de la ciutat).

La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, destaca que la Tàrraco Tapes “és una ruta pionera, de les més antigues d’Espanya, i d’ençà que va posar en marxa cada any ha tingut molt èxit i ha sabut mantenir-se i consolidar-se. De fet, ja forma part de la tradició gastronòmica de la ciutat”.

Com a novetat d’aquesta edició, s’ha comptat amb l’assessorament del xef Diego Campos (Restaurant Rincón de Diego amb una estrella Michelin), que el passat 8 d’abril va impartir una màster class als locals participants on els va oferir consells i tècniques per elaborar les seves pròpies propostes. “L’objectiu –explica el director de ventes de Tarragona d’Estrella Damm, Josep Lluís Castro– és aportar idees i ser més originals en les tapes”.

La Tàrraco Tapes permet al públic degustar propostes gastronòmiques úniques, elaborades amb ingredients naturals de primera qualitat. Explosions de plaer que concentren tot el “savoir faire” de cadascun dels establiments participants.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies