Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Psicosi de les 4.48 de la Cia. The Three Keatons, guanyadora del Premi BBVA de Teatre 2016, arriba al Teatre el Magatzem de Tarragona
T.E.
18/04/2017

L'obra guanyadora del Premi BBVA de Teatre 2016, "Psicosi de les 4.48" de la companyia The Three Keatons, arriba al Teatre el Magatzem de Tarragona aquest dissabte 22 d'abril a les 20.30 h.

L’espectacle guanyador del certamen, va obtenir com a premi una gira per Catalunya. La gira ha tingut lloc a Sabadell, Vic, al Festival de Temporada Alta 2016, Sant Cugat, Atrium Viladecans, Igualada, Granollers, Barcelona i Mataró. Aquest dissabte arribarà al Teatre el Magatzem de Tarragona i diumenge a la Sala de Teatre Daniel Martí d'Arbúcies.

El jurat va premiar Psicosi de les 4.48 “pel gran nivell interpretatiu de la seva protagonista, pel risc de portar a l’escenari un text d’una gran complexitat amb un resultat excel·lent i per la seva acurada posada en escena”.

El Premi BBVA de Teatre, convocat anualment per la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA CX, té com a objectiu donar suport a la creació teatral i a la difusió del teatre professional en qualsevol dels gèneres o estils. Es dirigeix a companyies teatrals.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies