Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Tot a punt per a la 3a edició del Pleamar Vintage Market d’Altafulla
T.E.
13/04/2017

L’Associació Pleamar Vintage i la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla ja ho tenen tot enllestit per a la celebració de la 3a edició del Pleamar Vintage Market d’Altafulla, que tindrà lloc els dies 15 i 16 d’abril. Es tracta del primer mercat Vintage de la Costa Daurada que, ubicat en un emplaçament privilegiat a primera línia de mar com és el Parc Voramar, ofereix un mercat amb productes Vintage i de segona mà acompanyat d’actuacions en directe, barra amb cervesa i vermut, foodtrucks variades i un ampli ventall d’activitats dirigides per a totes les famílies.

El mercat estarà format per un total de 60 parades en un espai de 4.500 m2 on es podrà trobar una àmplia varietat de productes i roba de segona mà, articles d’upcycling, discos de vinil, complements, antiguitats i mobles Vintage, ulleres de sol i bicicletes.

Com a novetats en aquesta edició, el responsable de l’organització, Nico Leo, destaca, a banda de l’ampliació de l’esdeveniment a dos dies, l’ampliació notable de la Fira del Disc de Vinil, concebuda com a Vinil Corner, que passa de les cinc a les deu parades; una classe oberta masterclass de Rock&Roll -l’any passat es va fer de Lindy (dissabte 15 a les 12h); la renovació dels elements decoratius dels diferents espais del mercat; l’actuació del grup de música “The Beatboys”, tribut a The Beatles (dissabte 15 a les 18:30h), i l’ampliació del patrocini de la cervesa Surera, a més a més, de la de Moritz i Vermut Miró.

A banda de totes aquestes activitats, com s’ha realitzat en anteriors edicions, el Pleamar Vintage Market comptarà amb una zona infantil amb activitats per a la canalla “Els petits cavalls”. El Pleamar Vintage Market obrirà les portes a les 10:30h del matí, i s’allargarà fins les 21h de la nit.

L’organització preveu superar els 6.000 visitants de l’anterior edició, ja que, per una banda, la consolidació de l’esdeveniment és notable, i per una altra banda, el fet que s’ampliï a dues jornades farà que s’hi apropi molt més públic, amb una xifra de visitants que podria oscil·lar entres les 11.000 i 12.000 persones.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies