Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Cambrils serà la pista de ball de la D.O. WORLD DANCESPORT
T.E.
07/04/2017

Per 6é any consecutiu Cambrils serà la seu del Ball Esportiu durant la Setmana Santa, un fet que ja s’ha convertit en una tradició, la Onzena edició del D.O. WORLD DANCESPORT 2017, sota el patrocini institucional del Patronat Municipal de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils i amb la col·laboració de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament es celebrarà del 13 al 16 d’abril al Pavelló Municipal d'Esports de Cambrils.

Aquest any el D.O. WORLD DANCESPORT arriba carregat de grans competicions TOP mundials. Dissabte per la tarda es celebrarà el WDSF CAMPEONATO DE EUROPA ADULTOS LATIN, la major competició de Llatins que es realitza a Europa. Entre dissabte i diumenge es disputaran el SUPER GRAND PRIX PROFESIONAL LATIN i STANDARD, que es celebra a Espanya aquest any per primera vegada i reunirà els millors ballarins del mon.

També es celebrarà 6a Edició de la COPA D’EUROPA DE CLUBS, que en edicions anteriors va tenir una gran acollida i que enguany reunirà 16 equips participants dels quals 5 són espanyols. Aquesta competició es disputarà divendres 14 d’abril a la tarda. La XI edició del festival tancarà amb el CAMPEONATO DE EUROPA DE SELECCIONES NACIONALES, diumenge dia 16 a la tarda.

Les competicions es desenvoluparan als dos pavellons paral·lelament, el dijous dia 13 d’abril en sessió de tarda i la resta de dies en sessions de matí i tarda. Com cada any, s'enregistraran fins a 6 programes de televisió de 55 minuts de durada cadascun d'ells i que seran emesos per diferents canals de televisió.

Tot i que encara no estan tancades les inscripcions, l'organització preveu una participació de més de 2.600 esportistes de 41 països diferents; gairebé 1200 parelles, 16 equips i 8 seleccions que seran avaluats per 40 jutges provinents de tot el mon.

Dissabte i diumenge es realitzarà XI OPEN NACIONAL DO WORLD DANCESPORT 2017 puntuable per al ranking nacional en les modalitats de Standard i Llatins i amb tots els grups d’edat.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies