Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


L’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acull un concert d’òpera adreçat a joves
T.E.
05/04/2017

Òpera Jove produeix el seu segon espectacle “Il Convito”: “Commedia del l’arte” en estat pur. Una hora d’entreteniment entre cants, ironies, acudits i embolics de tota mena, que tindrà lloc el proper divendres 7 d’abril a les 21.30 h, a l’Auditori Josep Carreras.

Il convito és una òpera inèdita del compositor napolità Domenico Cimarosa (1748-1801), amb llibret de Filippo Livigni, d’argument còmic (va ser qualificada pel seu autor com a “drama giocoso”), i consta de dos actes amb una durada d’aproximadament 35 minuts cadascun. El seu argument és de gènere còmic, cosa que la fa amena al públic poc acostumat a la música clàssica i capta l’interès de l’espectador.

"Il Convito", és la historia de diversos personatges al voltant d'una taula i amb un únic objectiu: casar-se amb una persona rica. Amb un nombrós grup d’intèrprets i la direcció d’Antoni Sans, Jordi Piccorelli, Xavier Mendozaoliva, Chantal Botanch i Jordi Pérez, aquest concert serà una oportunitat perfecta per gaudir d’un espectacle molt poc habitual a l’AJC.

Les entrades es troben a la venta a través del web www.auditorijosepcarreras.cat. També es poden comprar al vestíbul de l’Auditori des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies