Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


L’exposició Nordés omple la Torre del Port de fotografies marítimes de Cambrils i Galicia
T.E.
01/04/2017

El fotògraf gallec Carlos Manuel Otero Suárez (Vigo, 1969) inaugurarà dissabte 1 d’abril, a les 12 hores, l’exposició Nordés. Anomenat artísticament Carliños Mco, l’artista presenta a Cambrils una quarantena d’imatges de Galícia i de Cambrils protagonitzades pels ports, la mar, la costa, els barris pescadors, les embarcacions i, sobretot, el paisatge. La proposta artística va ser plantejada al Museu d’Història de Cambrils per Marta Oros, editora de la publicació periòdica local Le nouveau fanzine.

A Galícia el Nordés és un vent que ens arriba del nord-est i porta el sol i, amb el sol, la llum. La llum és vida i per a un fotògraf ho és tot. Per a Carliños Mco és el referent principal de les seves composicions. La fredor, la calidesa, la proximitat, la distància infinita del mar, tot ve reflectit per la llum. Carliños Mco, va començar a introduir-se en el món de la fotografia l’any 1989, i a partir de l’any 2005 tots els treballs els fa emprant mitjans digitals. La temàtica de les seves fotografies és molt diversa (retrat, paisatge, macrofotografia, astrofotografia) i ha participat a diferents exposicions, entre les quals s’hi compta Entre tres, Conversas, Instantes i Nordés.

Nova etapa a la Torre

L’exposició organitzada pel Museu d’Història de Cambrils marca l’inici d’una nova etapa que permetrà obrir la Torre del Port en horaris de cap de setmana i festius amb accés lliure durant aquesta primavera.

L’ampliació del període expositiu, que suposarà disposar d’un nou atractiu de turisme cultural, s’ha pogut realitzar gràcies a la provisió per part de l’Ajuntament de Cambrils al pressupost d’enguany del Museu d’una persona per atendre les visites a la Torre.

Nordés romandrà oberta fins el dia 4 de juny. Just abans de la Festa Major de Sant Pere agafarà el relleu la mostra Anem a la platja! produïda per la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana i que serà a Cambrils durant tot l’estiu amb l’horari intensiu habitual de cada any.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies