Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


La Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX porten el 34è Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló arreu de Catalunya
T.E.
30/03/2017

S'inicia la 4a edició del Cicle BBVA de Cinema de Muntanya 2016, coorganitzat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, BBVA CX i la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, en col·laboració amb entitats excursionistes de Catalunya.

Un Cicle que arriba a 25 poblacions catalanes, en què projectarem tres de les millors pel·lícules premiades a la 34a edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló.

Algunes de les poblacions ja confirmades d’aquesta nova edició seran Olot, Sant Just Desvern, Valls, Granollers, Girona, Igualada, Cervera, Solsona, Manresa, Reus, Sabadell, Balaguer, Tiana i Avinyó.

Els propers dilluns 3 i dijous 6 d'abril, les projeccions arriben a Valls, al Local de l'AAEET a les 20 h. El dilluns 3 d'abril es podrà veure la pel·lícula "La Liste", Premi GRANDVALIRA al millor film d'Esports de Muntanya 2016, i el dijous 6 d'abril la pel·lícula "Jurek", Premi BBVA al millor film de Muntanya 2016 i Premi BOREAL al millor guió. Aquestes projeccions s'han fet amb la col·laboració de l'AAEET secció muntanya.

L’objectiu d'aquest Cicle és acostar el Festival a diverses poblacions de Catalunya i fomentar els valors del coneixement i el respecte per la muntanya. La presentació de les pel·lícules anirà a càrrec de Joan Salarich, director del Festival.

Sobre el festival
El Festival BBVA de Cinema de Muntanya, promogut per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, BBVA CX i la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, es troba entre els més prestigiosos del món en el seu sector. Des del 1982, posa en competició anualment els millors films a nivell mundial sobre la muntanya i la natura, i reuneix a Torelló destacats especialistes del gènere i milers d’espectadors cada any.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies