Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Arriba el 1r Selective Barracuda Tour de la Costa Daurada
T.E.
30/03/2017

El torneig de pesca que es celebra aquest dissabte 1 d’abril serà el primer dins el circuit Barracuda Tour de Beneteau. Aquest es celebra a tot Europa. Els primers classificats de cada competició accediran a la Gran Final del Barracuda Tour de Beneteau, que tindrà lloc del 18 al 20 de maig a Port du Crouesty, França.

El 1r Selective Barracuda Tour de la Costa Daurada està organitzat per la secció de pesca del Club Nàutic de Cambrils, amb la col·laboració d’Hermanos Guasch. Un torneig de pesca en el qual els participants podran gaudir d'una divertida jornada en un ambient molt familiar. El concurs dóna la possibilitat que tothom hi participi gràcies al fet que és de modalitat lliure.

A Cambrils hi haurà també trofeus per al 2n i 3r lloc, així com diversos premis a sortejar entre tots els participants.

La benvinguda als participants es realitzarà a les 7:30h del matí, revisant amb els patrons tota la informació de registre necessària i aportant les indicacions que siguin oportunes durant la reunió de patrons.
A continuació, de 8 a 13h, tindrà lloc el concurs. Les embarcacions podran pescar entre el Far de Salou i el Far de Tortosa, amb tècnica lliure, respectant la normativa especificada a les bases. No es pot sobrepassar la quantitat de canyes llicenciades, ni capturar espècies no permeses o bé mides indegudes. Les captures es donaran al Banc d’Aliments.

El preu és de 30€ per participant (patrons i tripulació) i inclou el cobert en el dinar de germanor que tindrà lloc al restaurant del Club el mateix dissabte després de la competició, seguit del lliurament de premis, i l'actuació d'un reconegut monologuista.
Els acompanyants que no vagin a bord i desitgen participar hauran d'abonar la mateixa quota d'inscripció.
Les inscripcions ja estan obertes i es realitzen al Club Nàutic Cambrils.

Aquells que necessitin embarcació en poden llogar una a través Barcelona Charter, a un preu especial per la competició.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies