Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Gastrotour Salou 2012 comptarà amb una ruta de degustacions per 37 establiments
ED
07/05/2012

Gairebé una quarantena d’establiments formaran part de Gastrotour Salou 2012, la iniciativa de l’Ajuntament de Salou i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou que pretén promoure l’àmplia oferta gastronòmica del municipi.

Gastrotour Salou se celebrarà del 5 al 20 de maig de 2012 entre diversos restaurants, bars i pastisseries del municipi, oferint una degustació representativa del seu establiment acompanyada d’una beguda per 2,50 euros. La iniciativa compta un cop més amb el patrocini de Cervesa San Miguel. A més, per a aquesta ocasió, l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda ha llençat paquets promocionals específics per a totes aquelles persones de fora de Salou que vulguin venir a gaudir d’aquesta ruta gastronòmica.

Totes les persones que vulguin participar a Gastrotour Salou 2012 podran recollir el desplegable amb la ubicació dels establiments adherit. Els establiments que formin part de Gastrotour Salou estaran senyalitzats amb cartells A3 a les portes del seu local.Tots els participants, al completar un mínim de 10 degustacions amb el corresponent segell i dipositar la butlleta a les urnes que trobaran en cada local adherit, podran participar en el sorteig de diversos premis oferts pels propis restauradors. El sor teig es realitzarà la setmana del 21 de maig davant jurat, a l’Ajuntament de Salou.

Les 20 primeres persones que realitzin una degustació en cada establiment, rebran com a obsequi un barret de palla gentilesa de San Miguel. A més, les següents 80 que entreguin el desplegable amb un mínim de 10 segells per tal d’entrar en el sorteig abans esmentat, també rebran com a obsequi aquest barret. Al finalitzar Gastrotour Salou es realitzarà un rànquing de les millors degustacions que es farà públic amb el corresponent reconeixement al restaurador que l’hagi ofertat.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies