Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El prestigiós guitarrista Ignacio Rodes actuarà a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca
T.E.
13/03/2017

L’Auditori Josep Carreras acollirà el proper divendres 17 de març a les 21.30 h, el concert del guitarrista Ignacio Rodes, el màxim exponent de la guitarra a l’Estat Espanyol.

Ignacio Rodes, que també està considerat com un dels grans pedagogs de l’actualitat, ens visita per oferir un concert molt atractiu. Després d’oferir classes magistrals i concerts arreu del món, amb crítiques excel·lents, el programa que interpretarà a Vila-seca, ofereix dues parts ben diferenciades.

La primera està dedicada a la música francesa per a guitarra barroca representada per la subtilesa i refinament de Robert De Visée i al barroc alemany en la figura de J. S. Bach. A partir d’aquesta proposta emmarcada en un període de quaranta anys, ens proposa un salt en el temps que ens situarà en un dels millors moments de la història de la música espanyola, representada por dos destacats compositors de la Generació del 27 com són Julián Bautista i Salvador Bacarisse i coetanis com Manuel de Falla i Joaquín Turina.

Les entrades es troben a la venta a través del web www.auditorijosepcarreras.cat. També es poden comprar al vestíbul de l’Auditori des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies