Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Celler Masroig celebra el centenari amb una festa inaugural
FÈLIX LLOVELL
07/03/2017

El dissabte 4 de març a les 12 hores Celler Masroig va iniciar la celebració del seu Centenari (1917-2017) amb una festa dedicada als seus socis i treballadors. L’acte va ser presidit pel Senyor Joaquim Nin, Secretari general de la Presidència, acompanyat pel Sr. Òscar Peris, Delegat Territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, el Sr. Salvador Puig, director general de l’INCAVI, el Sr. Àngel Xifré, director dels Serveis Territorials del DAAM a Tarragona i el Sr. Ramon Sarroca, president de la FCAC.

La festa va començar amb l’espectacle “El Sommelier”, un monòleg d’humor negre, escrit i protagonitzat per l’actor Fermí Fernández, amb la col·laboració de l’escriptor i dramaturg Toni Orensanz, i dirigit pel també actor Toni Albà. Acte seguit, es van dur a terme els parlaments de les diferents autoritats i un petit homenatge a diverses persones que han format part de la història del Celler durant aquests 100 anys.
El gran protagonista de l’acte però ha estat el vi del centenari. Un vi elaborat exclusivament per celebrar aquests 100 anys. Una edició limitada de 500 ampolles firmades pel Director Tècnic i enòleg del celler, Carles Escolar. Un vi 100% masrojà, 100% carinyena, la varietat més preuada del poble del Masroig.

Després de l’acte central es va dur a terme la inauguració d’un monument representatiu d’aquests 100 anys de vida del Celler, un símbol que quedarà permanent i ens farà recordar aquesta data històrica. Finalment, l’acte es va finalitzar amb un dinar aperitiu per a tots els convidats.

Aquest només és el primer de diferents esdeveniments que marcaran el calendari aquest 2017, i que s’aniran publicant a les xarxes socials, com una gran festa d’aniversari prevista el 7 de juliol a Tarragona.
Celler Masroig, fundat l’any 1917, és actualment un dels referents de la jove Denominació d’Origen Montsant.

La seva producció se situa en uns 2,5 milions de kg de verema a l’any, majoritàriament de carinyena i garnatxa, varietats autòctones de la zona.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies