Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El Teatre Fortuny de Reus acollirà la representació de l'òpera “Manon Lescaut” de Puccini
T.E.
23/02/2017

El Teatre Fortuny presenta dimarts 28 de febrer (21:00 h) l'òpera “Manon Lescaut” de Giacomo Puccini, una producció a càrrec de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell per a la programació Òpera a Catalunya que cada temporada té a Reus un dels escenaris principals. La direcció del cor i l'orques tra va a càrrec de Daniel Gil de Tejada.

El Cor dels Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès porten a Reus aquest dimarts 28 de febrer la representació de l'òpera “Manon Lescaut”, un drama líric en quatre actes que s'oferirà subtitulat en català. Es tracta d'un text de Luigi Illica, Marco Praga, Domenico Oliva i Ruggero Leoncavallo basat en la novel·la “Histoire du chevalier Des Grieux et de Manon Lescaut” (1731), original d'Abbé Antoine-François Prévost. L'òpera fou estrenada al Teatro Regio de Torí l'1 de febrer de 1893.

El repartiment inclou els solistes següents: Saioa Hernández, Enrique Ferrer, Enric Martínez-Castignani, Carlos Cremades, Juan Carlos Esteve, Carles Ortiz, Laura Brasó, Josué Garcia, Albert Espinosa, Xavier Casademont i Joaquim Cornet.

Les entrades per aquest espectacle es poden adquirir a uns preus de 48, 28 i 15 euros a la taquilla del teatre de dilluns a divendres d'11:00 a 13:00 h i de 18:00 a 20:00 h (pl. de Prim, 4) o bé al web www.teatrefortuny.cat. També els dies d'actuació a la taquilla una hora abans de començar l'espectacle.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies