Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Suggerències pel dia dels enamorats, 14 de febrer
FÈLIX LLOVELL
13/02/2017

DAVANT DEL MAR: LA GOLETA, DE SALOU
Són molts els restaurants de la Costa Daurada en els quals es menja molt bé i un nombre més reduït en els quals es menja extraordinàriament bé, amb un menú que pugui qualificar-se de memorable. Entre ells, està La Goleta, situat al costat de la platja dels Capellans, de Salou. El comensal des de la seva taula pot gaudir, a més de les exquisideses culinàries que elaboren amb summa cura, d'unes vistes marines magnífiques que fan més satisfactori l'àpat. Sens dubte un restaurant ideal per celebrar els enamorats el dia 14 de febrer, al costat d’una romàntica platja.
www.lagoletasalou.com

DAVANT D’UNES MURALLES MEDIEVALS: SANT FRANCESC, A MONTBLANC

El restaurant de Carles Barneda forma part del conjunt arquitectònic de l’església del mateix nom, ja fa temps sense funció religiosa. Contrasten, a la gran plaça montblanquina on es troba aquest establiment, les seves línies contemporànies i vanguardistes amb el conjunt històric que alberga en el seu interior un claustre preciós. En aquest singular marc, lluminós a través de grans finestrals, amb vista a la muralla, en Carles Barneda ens ofereix la seva acreditada cuina de mercat i contemporània, amb uns menús a preus fix.
www.santfrancesc.rest

EN UN AUTÈNTIC PALAU A TARRAGONA: PALAU DEL BARÓ
El nom del restaurant respon al fet d’haver servit aquest palau de residència del Baró de les Quatre Torres durant el segle XVII, i més tard de la rica família Vives, procedent de Vila-rodona. Ho demostra la sumptuositat de les estances i el jardí romàntic. El xef és Marco Antonio Borromeo, que ha treballat en diversos restaurants abans i ha fet estades amb Martín Berasategui i ha estudiat a l’escola Hoffman, ofereix una cuina mediterrània amb productes frescos i tocs d’autor. El menjador de decoració clàsica està situat al primer pis, al costat d’una bonica terrassa interior enjardinada.
www.palaudelbaro.com.

AL COSTAT DEL CASTELL D’ALTAFULLA: BRUIXES DE BURRIAC BY JAUME DRUDIS
Bruixes de Burriac és el restaurant gastronòmic de l’hotel Gran Claustre, d’Altafulla, situat al costat mateix de l’emblemàtic Castell. El menjador ocupa un espai minimalista i elegant, amb entrada independent de l’hotel. Disposa d’una innovadora cuina oberta que permet al comensal seguir en directe la cocció dels seus plats, que elabora, com sempre amb professionalitat i mestratge, el xef Jaume Drudis, dintre d’una línia creativa de temporada i de mercat. Al capdavant de la sala, que contrasta modernitat en el conjunt arquitectònic antic, amb pedra vista, assolint un ambient distingit i alhora molt agradable, està Marcel Casasús, que exerceix també de sommelier.
www.bruixesdeburriac.com.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies