Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


La temporada teatres estrena el cicle de música sacra de Tarragona
T.E.
13/02/2017

La conselleria de Cultura impulsa, conjuntament amb Joventuts Musicals i l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa, el Cicle de Música Sacra de Tarragona, com el més destacat en la nova temporada de teatres març-juny 2017, amb la voluntat d’arribar a nous públics, cobrir una mancança important a la ciutat i així consolidar-se en els propers anys. Un cicle de cinc concerts produïts i realitzats per directors, músics i cantaires del territori, entre d’altres; amb diferents escenaris com la Catedral, l’Església de Sant Agustí o el Teatre Tarragona.

D’entre els cinc concerts, destacar la Missa de Glòria de Giacomo Puccini, dirigida per Xavier Puig i amb la participació del Cor Ciutat de Tarragona, Cor Lieder Càmera, Cor de l’Auditori Enric Granados de Lleida i l’Orquestra Simfònica del Vallès, que ens oferiran el dilluns 10 d’abril a les 21.30 h a la Catedral. Però ja abans, també a la Catedral, s’oferirà El Rèquiem de W. A. Mozart a càrrec del cor i orquestra de la Universitat Rovira i Virgili (URV), així com un concert d’orgue. El cicle també es mourà a l’Església de Sant Agustí, amb un concert de cant gregorià i finalment el cicle proposa un darrer concert amb el Cor Vivaldi.


Jujol torna al Metropol
Una altra de les cites imperdibles d’aquesta temporada, serà l’estrena del documental Jujol-Gaudí: dos genis de l’arquitectura, que es podrà veure el divendres 10 de març a les 20h, coincidint amb la data de reobertura del Metropol l’any 1955. En aquest documental el director de la cinta, Luis Campo Vidal, ha fet un treball exhaustiu sobre figura una de les facetes més desconegudes de l’arquitecte tarragoní, Josep Maria Jujol; al costat d’Antoni Gaudí, un treball que ja ha obtingut reconeixements a nivell internacional.

El film compta amb la presència d’experts dels dos arquitectes que expliquen la seva visió i la interrelació professional i creativa entre ambdós. D’entre els entrevistats podrem veure el fill de Jujol, l’arquitecte Josep Llinàs, l’artista Perejaume o l’historiador gaudinià, Toshiaki Tange.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies