Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


La Mestressa del Tòful, la tradició familiar amb cuina mediterrània
FÈLIX LLOVELL
09/02/2017

La família Duarte Solichero està lligada a 80 anys d’història a la ciutat de Tarragona. L'avi dels germans Damià i Rafa, conegut com Tòful, fa dècades va obrir un petit bar situat a la part alta, pràcticament davant del Fòrum.

Ells són la tercera generació. A l'estiu del 2016 van iniciar una nova experiència restauradora obrint un petit restaurant situat al barri antic de Tarragona amb el nom de La Mestressa del Tòful, en honor a la seva àvia, la Nuri de Cal Tòful (“que a casa li dèiem mestressa”), per mantenir els orígens i la cuina tradicional donant-li un toc nou i mimant com sempre el nostre producte.

En la seva proposta gastronòmica mantenen tradicions culinàries adaptades a la cuina actual Mediterrània, amb l'objectiu d'oferir a la gent una serenor culinària i un ambient familiar, de manera que l’experiència sigui d’allò més agradable.
Amb una formació que arranca dels seus estudis a l'Escola Hoffman de Barcelona, Damià està davant els fogons elaborant bones especialitats .

Rafa està a càrrec del menjador, per a uns 36 comensals, situat al primer pis del local, que abans ocupava La Cocotte i que des de les finestres es veuen els tarongers de la plaça Rovellats. La decoració és rústica moderna contrastant les blanques parets amb els colors vius (vermell, verd, blau...) de les cadires de fusta.

Plaça d'en Rovellat, 13 (43003) Tarragona. Tel.: 977 075 062.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies