Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Arriben les 13es Jornades de la Galera de Cambrils amb 40 restaurants participants
T.E.
02/02/2017

Arriba la 13a edició de les Jornades de la Galera i la Cuina Marinera de Cambrils encetaran el calendari gastronòmic del 3 al 26 de febrer amb la participació d’una quarantena de restaurants que oferiran menús especials i un programa d’activitats per tots els públics.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Promoció Econòmica, Ana López; el patró major de la Confraria de Pescadors, Francesc Gil; el representant de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEHC), Josep Maria Pellicer; el president de la Cooperativa Agrícola, Jaume Baiges, i el cap del departament de cuina de l’Escola d’Hoteleria i Turisme, Enric Estivill, han presentat avui totes les activitats previstes.

Per començar, l’alcaldessa de Cambrils ha destacat la bona entesa entre l’administració, els productors i els restauradors per promocionar els productes de proximitat i de temporada com un element diferenciador de Cambrils. En la mateixa línia, la regidora de Promoció ha afirmat que la clau de l’èxit de les jornades són els seus ingredients principals: “els productes de la terra i el mar, el talent dels cuiners i restauradors, la il·lusió i el treball dels que s’estan formant i la ciutat de Cambrils amb tots els seus encants”.

A continuació, Enric Estivill de l’Escola d’Hoteleria ha parlat del concurs “De la mar als fogons”, que demà seleccionarà les 8 propostes semifinalistes entre les 15 que s’han presentat d’escoles de Calella, Terrassa, Terres de l’Ebre, Sitges, Barcelona, Benicarló i Cambrils. El president de la Cooperativa ha explicat la fregida de galeres i calçots del 12 de febrer (9:30 hores) i el patró major de la Confraria ha donat detalls de la galerada popular al port del 19 de febrer (de 11 a 14 hores) i la visita guiada a les instal·lacions de la Confraria per descobrir el recorregut que fan les galeres des de les barques fins a la llotja. Per acabar, Josep Maria Pellicer de l’AEHC ha destacat la gran varietat de plats que es poden elaborar amb la galera i ha cantat les excel·lències d’aquest producte exclusiu que les jornades han posat en valor.

Finalment, s’ha projectat el vídeo que anuncia les jornades a les xarxes socials, on enguany s’hi han abocat més esforços per arribar a tots els públics.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies