Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El calendari gastronòmic de Cambrils del 2017 recull nou campanyes dedicades a productes de proximitat
T.E.
17/01/2017


El calendari promocional es repartirà per diferents fires turístiques, les 20 oficines espanyoles de turisme a Europa i els 12 Centres de Promoció Turística de Catalunya a Europa, Àsia i Amèrica. L’Ajuntament organitza les jornades gastronòmiques conjuntament amb els restauradors i productors del municipi.

Les galeres, les carxofes, els fideus rossos, les tapes, el calamar, el vi, l’oli i el romesco seran els protagonistes de les nou campanyes gastronòmiques que se celebraran a Cambrils durant l’any 2017.

La regidora de Turisme, Mercè Dalmau, i la regidora de promoció de ciutat, Ana López, acompanyades del representant de l’AEHC Ángel Pérez, han presentat aquest matí el calendari gastronòmic que recull totes aquestes jornades per promocionar-les en diferents àmbits.

Concretament, el calendari ja es pot trobar als restaurants participants i a l’oficina de turisme, es repartirà a totes les fires on hi hagi presència de Cambrils i es farà arribar a les 20 oficines espanyoles de turisme a Europa i els 12 Centres de Promoció Turística de Catalunya que hi ha a diferents capitals d’Europa (8), Àsia (2) i Amèrica (2).

Tal com ha explicat la regidora de Turisme, Mercè Dalmau, des d’avui mateix el calendari serà a la Fira Internacional de Turisme de Madrid FITUR i la setmana que ve es donarà a conèixer a la cimera gastronòmica internacional Madrid Fusión amb l’objectiu de seguir treballant en la desestacionalització del turisme. “Aquesta eina de promoció ens permet acostar-nos als diferents públics i entrar a les cases perquè ens tinguin ben presents durant tot l’any”, ha afirmat la regidora.

A continuació, la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, ha destacat la col·laboració entre el sector públic i el sector privat per portar a terme les jornades, que promocionen l’excel·lència de l’oferta gastronòmica des d’un punt de vista integral,
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies