Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Pirates al Port de Tarragona!
ED
20/04/2012

Mil i una històries de pirates al Tinglado 4 del Moll de Costa del Port de Tarragona. L’exposició “Pirates de la Mediterrània” fa un recorregut per tota l’apassionant trajectòria de la pirateria naval, que va malmetre les nostres costes i que avui fa les delícies dels petits de la casa. Aquesta exposició romandrà oberta fins al diumenge 10 de juny. Hom grans i petits podran gaudir de tot un conjunt d’activitats gratuïtes i amb reserva prèvia, com les visites guiades per a escolars o l’activitat familiar “Una de... Pirates !”, pels diumenges 22 d’abril i 3 de juny.

La pertinença del Museu del Port de Tarragona a la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana permet una estreta col·laboració amb el Museu Marítim de Barcelona i la possibilitat de mostrar exposicions temporals d’aquesta tipologia.

El recorregut de l’exposició, que s’inicia en la pirateria del mon antic i ressegueix totes les aventures, fins a les darreres facècies dels filibusters a la mediterrània, al començament del secle XIX, i contempla vint àmbits d’actuació on podem apreciar els estris corsaris, els atacs a la costa, els trabucs i els sabres d’abordatge, les torres de defensa i tot aquest apassionant mon, es una oportunitat única per fer una excursió familiar i veure de prop que els pirates han arribat al Port de Tarragona.

L’exposició organitzada pel Museu del Port de Tarragona i produïda pel Museu Marítim de Barcelona amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, es converteix en un dels actes programats pel vint-i-cinquè aniversari del Moll de Costa, quan el Port va obrir aquest moll al servei de tota la ciutat i es convertí en un referent de primera magnitud i un àmbit de cultura, lleure i esplai on els ciutadans i visitants poden gaudir d’una magnífica façana marítima.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies