Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Neix el Coolinari Food Festival, una nova proposta gastronòmica i cultural
T.E.
13/12/2016

Tarragona viurà aquest cap de setmana la primera edició del Coolinari Food Festival, una proposta d’oci que ajuntarà la possibilitat de descobrir productes gastronòmics de proximitat i de temporada amb diferents actuacions culturals. Una vintena d'expositors, entre artesans i restauradors, es donaran cita aquest dissabte i diumenge al Centre Tarraconense El Seminari, epicentre del festival. L’Ajuntament de Tarragona, que col·labora amb la iniciativa, n’ha acollit la presentació, que ha comptat amb la presència dels seus promotors i del conseller de Cultura, Josep Maria Prats.

El Coolinari Food Festival vol oferir una proposta completa d'oci al visitant, buscant un ambient distès i festiu en un lloc emblemàtic, modern i únic, ajuntant iniciatives gastronòmiques locals, de temporada i de qualitat, amb diferents manifestacions culturals. Durant els dos dies d'aquesta primera edició el festival inclourà:

· Estands d'artesans, productors, agricultors i emprenedors locals relacionats amb la gastronomia. Entre els estands presents s'hi podran trobar cafès, pastissos, ous, ganivets o caves, entre molts altres productes.

· Estands dedicats al street food.

· Barra amb begudes (cervesa de barril, vermut i aigua) i gots reutilitzables.

· Activitats culturals: sessió d'electro vermut, música en directe amb Anna Pacheco, exhibició de balls de swing a càrrec de l'Associació TGN Swing, música de jazz en directe i sessió de chill out.

· Kids Zone per als més menuts, amb tallers infantils de cuina nadalenca.

Els promotors del festival, Àlex González, Álvaro Arola, Glòria Alegret i Josep Maria Figueras, asseguren que “el festival neix amb l’objectiu de donar a conèixer els projectes més creatius i originals de l’escena local, però anant més enllà d'una fira de productes. Volem oferir al visitant una experiència d'oci completa al visitant ajuntant gastronomia amb actuacions musicals”.

Totes les activitats es repartiran per diferents espais del Seminari, des del vestíbul d'accés fins al Claustre de Sant Pau i el Claustre del Sagrat Cor.

El Coolinari Food Festival obrirà les portes dissabte de 11 a 22 h i diumenge de 11 a 20 h.

El projecte del festival va ser distingit a l'última edició dels Premis Empresa Tarragona Impulsa, lliurats el passat mes de novembre. En concret va rebre un accèssit, dotat amb 1.500 €, en la categoria de projectes empresarials innovadors.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies