Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


La capital de la Costa Daurada acull la primera Jornada Gastronòmica del Calamar
T.E.
01/12/2016

El proper divendres 2 de desembre s’inicia la primera edició de les Jornades Gastronòmiques del Calamar sota el lema “Del Mar a la Taula”, que fins al diumenge dia 11 de desembre reunirà una vintena de restauradors locals al voltant d’aquesta jornada que organitza la Regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou i compta amb el suport de la D.O. Tarragona.

Així doncs, aquest matí s’han reunits una vintena de restauradors locals, alguns cellers representants de la D.O. Tarragona, la tècnica enòloga de la D.O. Tarragona, Elisa Ribé, l’ambaixador d’aquestes primeres Jornades Gastronòmiques del Calamar “Del Mar a la Taula”, Txaber Allué, i la regidora de Promoció i Dinamització Econòmica, Martina Fourrier, encapçalats per l’alcalde del municipi, Pere Granados, s’ha presentat el programa de les Jornades Gastronòmiques davant la premsa.

Granados, ha manifestat que “amb aquesta iniciativa es pretén desestacionalitzar la temporada i potenciar una de les festes més antigues del nostre municipi com es la festa del Calamar.” “Així doncs, a la ja existent Festa del Calamar amb la ja tradicional sortida a pescar i el sopar de dissabte, ara s’ha volgut ampliar l’oferta i apostar per la gastronomia local amb aquestes jornades gastronòmiques del calamar”.

La regidora de Promoció i Dinamització Econòmica, Martina Fourrier, ha explicat que “amb aquesta iniciativa volem posar de manifest que a l’hivern a Salou també hi ha una oferta gastronòmica molt variada i el que pretenem es promocionar-la i dinamitzar-la per tal de donar-la a conèixer tant entre el públic local com dels voltants”.

Per part de la D.O. Tarragona, Elisa Ribé, ha posat en valor diferents vins del territori tot remarcant els vins de proximitat que tenim a casa nostra. L’ambaixador de les Jornades, Txaber Allué, ha valorat molt positivament aquesta nova iniciativa i ha explicat la gran varietat de menús com de preus que s’hi poden trobar. Allué ha afegit que “les jornades son tot un estímul que ens provoca reaccions noves i alhora ens fa sortir de casa i descobrir nous restauradors i noves maneres de cuinar el calamar”.

Els restaurants participants en aquestes primeres Jornades Gastronòmiques del Calamar de Salou són: Le Sommelier, O mar restaurant, Asador Córcega restaurant, Bar La Rambla, BanDarra Taverna, Tarambana Taverna, Daba Bar, 4R Gastrobar, Mesón Pa i Oli, Arena Restaurant, La Morera, La Venus de Pepe, Restaurant La Taverna, La Finezza, Gastrobar Cook and Travel, Deliranto. Alucinaciones Gastronòmicas, Sapore di Mare, Cafè di Mare, i Bar Restaurant Aragó.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies