Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Arriba la Guia Gourmand 2017
T.E.
29/11/2016

Al prestigiós restaurant Miramar, de Cambrils, s’ha presentat la Guia Gourmand 2017, en la seva 26ª edició. La presentació ha anat a càrrec del xef, Fran López, del restaurant Villa Retiro, de Xerta i del restaurant Xerta, de Barcelona, ambdós amb una estrella a la Michelin.
Acabada la presentació s’han lliurat les distincions que per l’any 2017 atorga la Guia, per part dels directors Fèlix Llovell i Ramon Segú. Finalment, Miramar ha ofert a tots els assistents un exquisit dinar.

Distincions del 2017
Les distincions de la Guia Gourmand en aquesta edició són:
• Restaurant de l’any 2017: Miramar, de Cambrils.
• Hotel de l’any 2017: Casa Irene, d’Arties
• Celler de l’any 2017: Adernats - Vinícola de Nulles.
• Restaurant Revelació 2017: La Boscana, de Bellvís.
. Producte de l’any 2017: La tòfona blanca de Acqualagna oferta per Giorgio Serafini

La Guia Gourmand ja és a les llibreries
La “Guia Elecció Gourmand de Catalunya i Andorra, i d’altres llocs d’interès”, coneguda popularment com la “Guia Gourmand”, sota la direcció i realització dels periodistes tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú, i edició de Arola Editors, acaba de sortir i ben aviat es podrà trobar en les millors llibreries del país, al preu de 20 euros. En aquesta 26ª edició, corresponent a l’any 2017 hi ha una gran informació actualitzada d’una àmplia selecció de restaurants i hotels, acuradament realitzada d’acord amb exigents criteris de qualitat, aplicats amb total independència, pels autors de la Guia en les visites anuals que fan als establiments.

Web: www.guiagourmand.com
La Guia es pot també consultar, íntegrament i gratuïtament en la web que a través de la localització per municipis o directament per establiments facilita la trobada dels restaurants i hotels, incloent fotografia i mapa de situació, a més de tota la informació, actualitzada al dia: www.guiagourmand.com

Els millors de Catalunya i quadre d'honor
En el quadre d’honor es relacionen els millors restaurants qualificats amb una nota de 8/10 o superior. En aquest ranking del 2017 els millors de Catalunya són: Amb 10/10: El Celler de Can Roca; amb 9,75: Via Veneto; i amb 9,50: Caelis, Disfrutar, Lasarte, Les Cols, Miramar de Llançà, Sant Pau-Carme Ruscalleda i Sant Pere del Bosc.
A les comarques tarragonines, amb 9,25: Can Bosch, Les Moles, Villa Retiro; amb 9: Giorgio; i amb 8,75: Mas Folch i Miramar de Cambrils.

Contingut
La Guia Gourmand, és un manejable i útil volum anual que recull en les seves pàgines els bons restaurants i hotels de Catalunya i Andorra, qualificats, amb tota la informació actualitzada que d’aquests es pugui precisar.
En els últims capítols, titulats “altres llocs d’interès” s’inclou també una acurada selecció actualitzada de restaurants i hotels de la resta d’Espanya i de la Côte d’Azur francesa, Mònaco, Vall del Loire, Alsacia, París, i Selva Negra. En total, informació d’uns 600 establiments que interessen al “Gourmand”.
Els restaurants de Catalunya i Andorra s’han puntuat després de la visita als mateixos, tenint també en consideració les opinions remeses pels lectors. La valoració de l’establiment s’estableix amb el següent criteri: cuina, màxim 7 punts. Bodega 1 punt, decoració i marc 1 punt i servei i detalls, màxim 4 punts. La màxima puntuació suma 10.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies