Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Les jornades del romesco tanquen el calendari gastronòmic de Cambrils del 25 de novembre a l’11 de desembre
T.E.
22/11/2016

Cambrils dedica les últimes jornades gastronòmiques de l’any a un plat típic de la vila molt arrelat a la seva tradició marinera. Les Jornades Gastronòmiques del Romesco tornen a Cambrils amb 28 restaurants que oferiran menús enromescats del 25 de novembre a l’11 de desembre.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, i el representant de l’Associació d’Empresaris de l’Hosteleria de Cambrils (AEHC), Pep Pellicer, han presentat avui la quarta edició de les jornades, que enguany han canviat de dates.

L’alcaldessa de Cambrils ha explicat que l’objectiu de les jornades és posar en valor la gastronomia de Cambrils i desestacionalitzar la temporada turística. “El romesco és un plat molt propi de Cambrils elaborat amb productes de proximitat de la mà de cuiners d’alt nivell”, ha destacat Mendoza.

Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, ha fet balanç i ha assegurat que s’ha assolit l’objectiu de promocionar l’excel•lent gastronomia durant tot l’any des d’una manera integral, donant a conèixer els productes de la terra i el mar, els restaurants i el territori.

Finalment, el representant de l’Associació d’Empresaris de l’Hosteleria de Cambrils, Pep Pellicer, ha parlat de la infinitat de possibilitats del romesco en salsa freda o plat cuinat, el maridatge amb la cuina pròpia i de la gran varietat d’oferta dels restaurants participants, amb menús de diferents estils i preus.

La quarta edició de les jornades arriba amb creacions que van des del tradicional suquet de romesco fins l’arròs de romesco, el bacallà amb romesco, les amanides amb romesco o el peix amb romesco fred, passant per aplicacions més actuals com el romesquet dolç.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies