Tarragona Empresarial al Twitter 18/06/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Masia Bou, el referent de les calçotades, torna amb força
T.E.
11/11/2016

El restaurant Masia Bou necessita poca presentació. La casa pairal de la calçotada: així es coneix la Masia Bou, tota una institució en el menjar català, en funcionament des del 1929. Un gegant adormit en els darrers temps i que ara, sota la direcció de la família Gonzàlez Montserrat -amb exitosa experiència al Txantxantgorri de Tarragona- revifa amb molta energia, empenta i il•lusió, i volen recuperar el prestigi que sempre se li ha associat a aquest gran establiment, símbol de la gastronomia vallenca.

El referent històric del restaurant Masia Bou ha estat des de sempre la cuina del calçot, proposta d’allò més consistent per tastar a taula el més típic de la terra de l’Alt Camp, i que a la Masia Bou durant la seva història han tractat amb un complet i reconegut ritual. Com sempre s’ha dit "una cosa és menjar calçots i una altra és fer la calçotada". La família Gonzàlez Montserrat arriba amb moltes ganes de treballar, amb distintius clars on la cuina típica de Masia i el bon producte volen erigir-se en pilars claus per fidelitzar els clients de sempre i, evidentment, fer-ne de nous.

Entre les novetats de la nova Masia Nou hi ha la ubicació d’una brasa al final de la barra, que donarà molta vida i activitat al restaurant i als seus visitants. Hi ha gairebé quinze propostes de plats a la brasa. Els esmorzars de forquilla, els guisats, la cuina i els postres cassolans sumen bons ingredients perque l’establiment torni a reeixir de les cendres. L’equip de restauració treballarà amb producte de temporada i també introduïnt propostes gastronòmiques fora de carta. La carta és agradablement extensa, amb entrants, amanides, verdures a la brasa, embutit, plats grans per compartir com el costellam de porc, arròs de cua de bou, xuletón, entre d’altres. I sobretot, una advertència, deixeu un raconet al vostre estòmac per gaudir dels postres, el vostre paladar quedarà gratament sorprès.

El restaurant Masia Bou disposa de cinc salons diferents per a cada ocasió. La Galeria i el saló dels Caçadors són els més petits, amb capacitat per a trenta i cinquanta comensals, respectivament. A la planta Noble i al pavelló de Caça hi ha lloc per a més de cent persones, mentre que el saló Ciutat de Valls queda reservat per als esdeveniments més nombrosos amb capacitat per a 350 comensals.

L’horari del restaurant és de dimecres a dilluns obert matí i migdia, els divendres i dissabtes nit també tenen obertes les seves portes, mentre que dimarts, descans setmanal.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies