Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Prades engega les activitats astronòmiques de tardor
T.E.
03/11/2016

Prades inicia la nova temporada d'activitats astronòmiques després de l'èxit de públic i la bona acollida que van tenir les observacions realitzades el passat estiu. Prades, situat a 1000 metres sobre el nivell del mar, gaudeix d'un dels millors cels de Catalunya per a l'observació astronòmica. L'observació de la Via Làctia a ull nu en les nits d'estiu és un espectacle a l'abast de pocs altres indrets.

Aquest curs 2016-2017 oferirà un grapat d'activitats per a tots els públics. El dissabte 12 de novembre es podrà gaudir d’una espectacular observació de la Lluna, la companya desconeguda. A final de mes, en Sergi Luque, un autèntic expert en fotografia nocturna, farà un taller especialitzat per treure tot el potencial del nostre equip (càmera reflex sobre trípode). No val a badar, ja que queden poques places. Aquest taller anirà acompanyat d'un sopar astronòmic en un dels millors restaurants de la zona.
I per aquells a qui els hi agradi descobrir emocions noves; viatjaran en el temps observant un dels mons més llunyans al nostre abast. El dissabte 3 de desembre teniu una cita amb la galàxia d'Andròmeda. La sessió es durà a terme a través d’una observació pública amb telescopis, que permetrà captar la llum que va sortir d'aquesta galàxia fa més de 2 milions d'anys. Es recomana portar prismàtics i roba d’abrigar.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies