Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El Molí dels Avis, de l’Ametlla de Mar, celebra el 10è aniversari amb una gran festa
FÈLIX LLOVELL
25/10/2016

El Restaurant Moli dels Avis ha celebrat els 10 anys de la seva obertura, juntament amb els 40 anys que va estar regentat pels pares dels actuals propietaris, el Josep i la Joana, com a restaurant El Molí.

La celebració va tenir lloc el passat dissabte al vespre i va consistir en una festa per als seus clients on es va veure en primícia el reportatge elaborat per l’empresa Rute Crue per aquest dia tan especial, amb un vídeo que mostra com és el dia a dia de la família i com la família està integrada 100 % dins el propi negoci, essent aquesta la clau del èxit del restaurant.

Després es va oferir als assistents un sopar cocktail servit a peu dret, amb els plats més emblemàtics de la carta del Molí dels Avis: Gràcies a la col•laboració del Grup Balfegó per a la ocasió, es va degustar tartar de tonyina, sashimi de llom al natural, paté de tonyina en escabetx, amanida d’algues Wakame amb tonyina marinada i tonyina al estil mariner.
El distribuïdor Tot Selecta va aportar el pernil Casalba ibèric de bellota i no va faltar el formatge de ovella churra.

Exquisida també la degustació d’ostrons del Delta, llagostins amb Panko i salsa teriyaki, a càrrec de Pescados y Mariscos Amposta.
Amb aquesta la festa es dóna per finalitzada la temporada 2016, un any ple d’èxits i alegries professionals. L’establiment tanca fins a mitats de gener per començar la temporada 2017 amb la presentació de nous plats i nous suggeriments gastronòmics.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies