Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Els bolets protagonitzen la cuina d'El Celler, a l'Arbocet
FÈLIX LLOVELL
17/10/2016

El Celler casa pairal de la família Pàmies, inaugurat l’any 1979, és un petit i familiar restaurant situat al carrer de Baix número 11 de l’Arbocet, pròxim al municipi de Vilanova d’Escornalbou i que mereix ser descobert per tot bon comensal.

La temporada de bolets ha aixecat el teló en aquest establiment dirigit als fogons pel David Pàmies i l’atenció a sala a càrrec deles germanes Tània i Sílvia Pàmies.

Els bolets donen molt de joc a l’Arbocet, fins al punt que ens els postres també els hi podreu trobar amb delícies com el pastís de coll de dama amb ceps caramelitzats o el dolç de mató amb rossinyols confitats.

El restaurant té dos pisos, un menjador habilitat a la part inferior per una trentena de comensals i un privat a la part superior específicament per àpats d’empreses o celebracions especifiques.

La cuina tradicional catalana és la identitat d’aquest restaurant, on es combinen les receptes més antigues de l’àvia amb la creativitat del segle XXI i la cuina de temporada. Cada estació de l’any l'equip de cuina intenta respectar els productes autòctons de la zona elaborant uns menús i jornades gastronòmiques específiques de temporada.

Telèfon: 977 837 591 Correu electrònic: anticcellerarbocet@gmail.com
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies