Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Torna la Ganxet Pintxo, la ruta de tapes de Reus
ED
16/03/2012

Del 15 de març a l’1 d’abril torna la Ganxet Pintxo, la ruta de tapes de Reus. 62 establiments participaran d’aquesta primera edició de l’any 2012. Després de l’èxit de la primera edició de la Ganxet Pintxo celebrada el passat mes de novembre, i on es van servir més de 110.000 tapes, la Cambra de Comerç de Reus ja va anunciar la seva intenció de convocar dues edicions per l’any 2012 amb l’objectiu de poder donar resposta a l’altíssima demanda d’establiments participants. Cal tenir en compte que més d’un 85% dels locals participants a la primera Ganxet Pintxo havien manifestat la seva voluntat de tornar-hi enguany i això va obligar a la Cambra a enginyar un sistema per poder assumir totes les peticions.

D’aquí neix aquesta segona edició de la Ganxet Pintxo on hi participaran 62 establiments (35 repeteixen i 27 s’estrenen) i que tindrà un objectiu ben clar: triar els finalistes per la segona edició de la ruta de tapes que es realitzarà el proper mes de novembre. Un jurat qualificat serà l’encarregat de fer la selecció en base a diversos criteris com la qualitat de la tapa presentada però també l’atenció al client. La voluntat de l’organització és que el jurat seleccioni uns quaranta locals per aquesta final, per bé que no es descarta que finalment s’ampliï aquest número si el jurat ho considera oportú.

L’increment d’establiments participants també ha decidit a l’organització a ampliar el número de dies d’activitat de la ruta. Així es passa de 10 a 17 dies i de dos a tres caps de setmana, amb l’objectiu clar d’esponjar l’afluència ja que molts locals es van veure desbordats davant de l’allau de clients que volien realitzar la ruta.

Pel que fa a la mecànica de la ruta aquesta és idèntica a l’anterior. El client disposarà de la Ganxeta, la guia de la ruta, que reprodueix totes les tapes i a on també hi trobarà un mapa de la ciutat amb els locals degudament senyalitzats. Malgrat l’alta concentració d’establiments concentrats en l’àmbit del tomb de ravals, l’organització també ha aconseguit obrir el ventall de participants a d’altres establiments situats en d’altres zones de la ciutat el que permet descobrir l’alta oferta gastronòmica existent.

Tota la informació de la GANXET PINTXO CHALLENGE 2012 la podreu trobar a la pàgina web de la ruta, www.ganxetpintxo.cat
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies