Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Els pilots de Repsol visiten Tarragona per donar suport als Jocs del Mediterrani 2017
T.E.
29/09/2016

Marc Márquez, Dani Pedrosa, Toni Bou, Takahisa Fujinami i Jaime Busto han volgut conèixer avui l'amfiteatre romà de Tarragona, que forma part del conjunt arqueològic de la ciutat inclòs en la llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO, per mostrar el seu suport als Jocs Mediterranis Tarragona 2017, que compten amb Repsol com un dels principals patrocinadors.

Els XVIII Jocs Mediterranis tindran lloc, del 30 de juny al 9 de juliol de 2017, a 16 municipis seu del territori i hi formaran part 33 disciplines esportives, 4.000 esportistes de 26 nacionalitats diferents, 1.000 jutges i representants internacionals, 3.500 voluntaris i més de 150.000 espectadors.

En aquest marc històric i com a mostra de suport als XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017, els pilots Repsol han rebut la bandera d'aquest esdeveniment de mans de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el Comissionat dels Jocs Mediterranis 2017, Javier Villamayor Caamaño, la regidora d'Esports, Maria Isabel Negueruela, i d'un grup de voluntaris dels Jocs.

L’alcalde de Tarragona ha subratllat que “És una sort comptar amb un soci pels Jocs com és Repsol que, no només genera tanta ocupació i activitat econòmica al territori, sinó que està compromès amb tot tipus d’esdeveniments socials, culturals i esportius de la ciutat i això ho demostra el seu suport als Jocs. Un esdeveniment cabdal per la ciutat i que Repsol recolza des del primer dia, col·laborant econòmicament en la fase de candidatura. És a dir, ja estaven al costat dels Jocs quan només era un projecte il·lusionant”.

Per la seva banda, Marc Márquez ha destacat: "estem molt contents d'estar avui a Tarragona donant suport al costat de Repsol als Jocs Mediterranis. Són sempre un esdeveniment esportiu únic i que donarà una gran visibilitat a la ciutat. A més, hem estat a l'Escola Solc per veure en primera persona la gran tasca que realitza amb els nens".

Així mateix, Dani Pedrosa ha assenyalat que "sempre és bonic venir a Tarragona, una ciutat tan important per a Repsol". "Hem tingut l'oportunitat de conèixer l'amfiteatre romà, que és un emblema de la ciutat. La tasca dels voluntaris dels Jocs Mediterranis és clau perquè l'esdeveniment sigui un èxit i estic segur que així serà", ha afirmat.

I el guanyador de 20 títols mundials de trial, Toni Bou, ha avançat que tenen "moltes ganes d'oferir aquesta tarda un gran espectacle en l'exhibició". "No oblidem que és per una finalitat solidària. Sabem que a Tarragona hi ha molta afició a l'esport del motor i esperem omplir el recinte perquè puguem aconseguir la major recaptació i ajudar així als nens de l'Escola Solc ", ha afegit. Bou també ha dit que ha estat "bonica" la rebuda que han tingut dels treballadors de Repsol a la refineria.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies