Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Prades organitza la XXVI Festa de la Patata
T.E.
15/09/2016

El proper 18 de setembre, Prades serà l’escenari de la XXVI Festa de la Patata. La jornada s’iniciarà a les 9:30h amb un esmorzar popular a la Plaça Major, on no hi faltaran patates de Prades al forn, arengada amb raïm moscatell, llonganissa de Prades i vi de la Cooperativa del Masroig. Tot seguit els assistents podran gaudir de la XXII Exposició de productes amb denominació d’origen i mostres d’artesania.

La festivitat comptarà amb el passacarrers amenitzat per la banda CCYTT Sones de Pasión de Reus (12h) i la missa solemne (13:00h).

XXVI Concurs de truites i guisats
Amb motiu de la XXVI Festa d’inici de la campanya de la patata, l’Ajuntament de Prades organitza el XXVI Concurs de truites i guisats.

Els interessats en participar, podran recollir els ingredients a la sala d’actes de l’Ajuntament, el dissabte dia 17 de setembre de 19h a 20h. El dia 18 de setembre entre les 11h i 12h s’hauran de lliurar les truites i els guisats a la sala d’actes de l’Ajuntament. L’edició d’enguany presenta una novetat; es realitzarà una truita gegant per a 350 persones.

El mateix dia 18 de setembre a les 13:45h s’anunciaran els noms dels productes premiats. En la categoria de truites, es premiarà la més bona, la que ofereixi un vessant més artístic i la que mostri la mida més gran. En la categoria de guisats, es premiarà el més bo i la millor presentació. Tanmateix, tots els participants seran obsequiats.

Com a tancament de la diada festiva, a les 14:15h s’oferirà una degustació de truites i guisats a tots els assistents.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies