Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Tast en ruta pel Celler Masroig
FÈLIX LLOVELL
15/08/2016

La tercera edició del maridatge entre els vins i el patrimoni històric i cultural de la població arriba al Masroig el proper dijous 18 d’agost a les 18h, coincidint amb l’inici de la Festa Major d’estiu.

Una bona trobada per descobrir el patrimoni vitivinícola, històric i cultural del Celler Masroig, amb un Tast en Ruta per les seves instal·lacions centenàries. Una proposta enoturística, que organitzen conjuntament l’Ajuntament del Masroig i el propi Celler Masroig, que planteja un recorregut guiat per diverses localitzacions del celler mentre es tasta i es gaudeix d’alguns dels seus vins més emblemàtics, tots emparats sota la Denominació d’Origen Montsant.

El recorregut històric farà parada en espais emblemàtics del celler, com els trulls subterranis de 1917, la nau de maceració carbònica i la nova nau de bótes. En cada una d’aquestes parades, es donaran a conèixer històries del passat, curiositats i alguns personatges que han escrit la història del celler i del poble del Masroig.

Alhora, es realitzarà un tast de vi el qual anirà acompanyat d’una tapa maridada amb el vi.

Els vins que es tastaran seran:
Pinyeres Blanc 2015
Les Sorts Jove 2015
Pinyeres Negre 2012
Les Sorts Vinyes Velles 2012
Mistela molt vella del Masroig

Per participar en l’activitat enoturística Tast en Ruta pel Celler Masroig és imprescindible inscriure’s prèviament al correu electrònic aj.masroig@altanet.org
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies