Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Tot preparat pel FIRAGOST 2016 a Valls
FÈLIX LLOVELL
26/07/2016

Ja està tot preparat pel desenvolupament del Firagost 2016, a Valls.

Fet a l’Alt Camp, l’Associació de Productors de l’Alt Camp, ocuparà els dos dies de la Firagost de Valls un espai conjunt ideal, situat al Pati i al principi del carrer de la Cort. A l’estand tothom podrà degustar i comprar els productes dels associats.

Així mateix, el dimarts dia 2 i dimecres 3, a partir de les set de la tarda, a la plaça de l’Oli, tindrà lloc el tradicional “Tast maridat”, una activitat que es porta a terme des de fa sis anys. Cal dir que en aquesta edició, el Tast comptarà amb una novetat musical, amb l’actuació musical en directe del duet Mariona & Gabriel de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls.

Dimarts i dimecres dia 2 i 3 d’agost a les 7 de la tarda i fins les 9 del vespre, tindrà lloc el Vi Tast dels productes de l’Associació fet a l’Alt Camp. Degustació de vins, caves, melmelades, oli, pa artesà,coca, mel, patates, formatge... amb l’adquisició prèvia del tiquet, que es podrà comprar a la parada de Caves Vives Ambròs, al Pati, i mitja hora abans de començar el tast, a la mateixa plaça de l’Oli.

Hi hauran parades de degustació i venda dels productes dels membres de l’Associació Fet a l’Alt Camp, per descobrir la riquesa gastronòmica d’aquesta comarca.
Més informació al Facebook: Turismealtcamp
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies