Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Casa Rius, arrossos del Delta de l'Ebre
FÈLIX LLOVELL
18/07/2016

Assaborir un dels millors arrossos del Delta de l'Ebre, amb una vista fantàstica del riu i prèviament degustar uns exquisits peixos i mariscs d'aquesta comarca tarragonina privilegiada en productes locals, és possible anant a Casa Rius, un restaurant familiar situat a Deltebre, davant mateix del riu Ebre.

Salvador Rius es dedicava a la construcció. Però tenint en compte que és bo diversificar els negocis i que la seva dona, Mª. Cinta Royo, sabia tots els secrets de la cuina autòctona apresa de la seva mare, una gran cuinera; va decidir l'any 1996 posar en marxa un restaurant; així va néixer Casa Rius.

Ambdós estan davant els fogons i la seva filla, Rebeca atén el menjador, molt lluminós, que té una capacitat per fins a 60 comensals i una decoració moderna i eclèctica, amb molts detalls de flors, figures i quadres com el del flamenc, de la que n'és autora. També té cura del celler que compta amb una trentena de referències de vins de les denominacions d'origen properes, com Terra Alta, Priorat i Penedès.

C/Reis Catòlics, 6 (43580) Deltebre. Tel.: 977 489 960. Correu electrònic: restaurantcasarius@gmail.com
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies