Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Un mar de sensacions
T.E.
14/07/2016

Tenir una embarcació en propietat ja no és l'única opció per navegar. De fet, cada cop s’incrementa el denominat charter nàutic com l’opció més senzilla i econòmica d’acostar-se a la navegació de plaer.

Al nostre litoral, l’empresa Hermanos Guasch ha trobat la fórmula per acostar el món nàutic a tots els públics; a través del lloguer d'embarcacions pretén trencar amb la concepció elitista de la navegació. Ens al contrari, avui en dia, ja no cal ser propietari d’una embarcació per gaudir de la mar.

Molts són els que pensen que la navegació és un àmbit reservat a cercles amb alt poder adquisitiu. En canvi, el mar està obert a tothom i Hermanos Guasch ofereix embarcacions adaptades a les necessitats de cada client. Segons Rodolf Guasch, director general d'Hermanos Guasch, “la Costa Daurada és un paradís per navegar, sense massificacions i més econòmic que d’altres litorals catalans”. Per potenciar aquesta idea, Hermanos Guasch ha creat unes rutes properes a la costa, en un esforç per donar a conèixer indrets que és impossible descobrir des de terra.

Rodolf Guasch explica que, de fet, la nàutica "ven sensacions", per aquest motiu pretén que el públic general pugui gaudir d'aquestes sensacions a preus raonables.

El servei està destinat a un públic molt ampli, així doncs es pretén facilitar l'accés a la navegació i eliminar totes les barreres per tal d'atraure clients. Uns clients que poden llogar des d'un veler de 14 metres per gaudir de les Illes Balears, per exemple, fins a una embarcació per passar un dia al mar.

Si es vol llogar una embarcació de més de 6 metres d'eslora, s'ha de realitzar un curs de cap de setmana amb titulació que no requereix d’un examen per part de l’Administració.

Una altra manera d'acostar-se progressivament a la mar, és a través dels BonoPacks (a partir de 100€). Aquests permeten repetir l'experiència a un cost molt econòmic, és a dir, es poden contractar packs de 3, 6 o 9 dies per navegar durant tot l'any.
Aquells qui tinguin la intenció de llogar embarcacions, ho podran fer a les bases d'Hermanos Guasch; situades a Cambrils, l'Hospitalet de l'Infant, Segur de Calafell i Barcelona.

Actualizació de Llicències
Les noves titulacions ajuden a què el mar sigui més proper i de fàcil accés. La llicència de navegació consta d'un curs de 6 hores (2h teòriques i 4h pràctiques) que -sense examen previ- permet tripular vaixells de fins a 6 metres.

Futur
El procés d'internacionalització d'Hermanos Guasch segueix per bon camí un any després d'haver-se iniciat. Aquest té la intenció de renovar l'estratègia comercial i arribar, sobretot, al mercat llatinoamericà. A més, també s'han establert acords amb agències franceses i alemanyes.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies