Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Concerts de l'Òpera de Sant Petesburg a l'hotel Figuerola Resort&Spa
FÈLIX LLOVELL
07/07/2016

Dissabte dia 16 i diumenge 17 de juliol l'Òpera de Sant Petersburg, del teatre Mariisnki (Rúsia), per primera vegada, visitarà La Figuerola Resort & Spa, oferint dos magnífics concerts, que començaran a les 19 hores. 45 minuts abans s'oferirà un aperitiu de benvinguda.

Actuaran en les instal·lacions habilitades per a l'esdeveniment a l'hotel amb encant de Vandellós, la nova generació de cantants d'Òpera recentment graduats en l'Acadèmia Internacional de Música d'Elena Obraztsova (gran Diva Russa de l'Òpera, cantant Mezzosoprano), juntament amb els seus grans mestres, com Vladimir Samsonov, cantant baríton i solista d'aquest gran Teatre i Elena Bulanova.

La programació prevista s'inicia el dissabte dia 16 de juliol amb un concert d'una durada de 2 hores aproximadament, amb descansos, en el qual es cantaran en viu “àries” (trossos) de grans i reconegudes Òperes mundials compostes per Giusepe Verdi, Mozzart, entre uns altres. També cantaran àries de conegudíssims musicals com Cabaret, Fantasma de l'Òpera, Burlesque, Notre-Dame...

El diumenge, dia 17 de juliol, s'oferirà el segon concert en el qual presentaran, durant també dues hores, cançons romàntiques russes versionadas a òpera com, entre moltes altres, “Ojos negros”.

Per a aquest important esdeveniment La Figuerola Resort & Spa ha preparat diferents opcions per gaudir d'aquestes nits màgiques.

Tfn. 977 100 122 reservas@figuerolaresort.com
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies