Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Arriba la segona edició de la ruta de tapes de Sant Salvador
T.E.
05/07/2016

La segona edició de “Sansa de Tapes” arriba els dos primers caps de setmana de juliol, del 3 al 5 i del 10 al 12. Aquest any, nou establiments oferiran una tapa amb beguda per 2,5 euros i totes les persones que la completin participaran en sortejos i promocions.

“Sansa de Tapes. De ‘tapeo’ per Sant Salvador” és una ruta organitzada per l’Associació de Comerciants del barri amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, l’Associació de Veïns de Sant Salvador i Sant Ramon, el Pla de Desenvolupament Comunitari i la fotògrafa voluntària Montse Parisi i té l’objectiu de dinamitzar i donar a conèixer el comerç i la restauració de la zona.

Un total de nou establiments de Sant Salvador i Sant Ramon oferiran tastets en horari de migdia i vespre. Entre totes les persones que completin la ruta i lliurin la butlleta segellada per tots els establiments, se sortejarà una estada a pensió completa per a dues persones a l’Hotel Aquum Spa i un val de compra per valor de 30 euros per gastar als comerços adherits a l’Associació de Comerciants de Sant Salvador.
Aquest any, el 30 de juliol se celebrarà una festa final a la Plaça de l’Església de Sant Salvador, on es podran degustar totes les tapes que han participat a la ruta.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies