Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


VI Nit de Vins a La Cuina d'en Carlos
FÈLIX LLOVELL
15/06/2016

A la Cuina d’en Carlos el proper dissabte dia 18 de juny se celebrarà la “VI Nit de vins”. Aquesta vetllada, reunirà en el restaurant una sèrie de cellers que oferiran una degustació de vins i caves de diferents denominacions d'origen acompanyats amb els millors manjares de l’establiment de Pratdip.

La celebració estarà amenitzada amb música d'ambient. Seguidament, es podrà gaudir de les millors cançons dels anys 80’ i 90’. L'esdeveniment començarà a les 21.00h. i el preu és de 45€ per persona. Cal fer reserva per telèfon o correu electrònic.

També es dispondrà d'una barra amb la millor selecció de ginebres d'alta gamma combinades amb les seves tòniques selectes per oferir gin tónics i també licors i destil•lats.

La Cuina d’en Carlos està situat al costat de l’Ermita de Santa Marina, a pocs quilòmetres del nucli urbà de Pratdip seguint la carretera que porta a Mora la Nova, a la part sudest de la Serra de Llaberia. Aquesta serà ja la sisena edició de la “Nit de vins” que anualment organitzant els seus propietaris, Carlos i Carmen.
Tels: 619 390 468 - 977 26 26 44.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies