Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


De Muller, el celler amb més distincions a la 22ª edició del Concurs de Vins DO Tarragona
FÈLIX LLOVELL
06/06/2016

En aquesta edició els premis han quedat molt repartits i ho han estat entre 11 cellers que s’han emportat els primers premis de les 9 categories en que estava dividit el concurs.

El celler amb més distincions ha estat un any més el Celler De Muller de Reus, que s’ha endut dos primers premis i un segon premi, en concret pel seu chardonnay i també pes vins dolços i rancis.

També han destacat els resultats de la Cooperativa de Vila-rodona, amb un primer premi pel Moscatell i dos segons premis, pel Ranci i pel blanc jove Flama Roja. Els vins Adernats de la Vinícola de Nulles han obtingut dos primers premis, en concret el blanc jove Adernats Seducció i el negre jove, Adernats Insting. També han obtingut molt bona puntuacions el Celler Mas Vicenç, de Cabra del Camp, amb un segon premi pel vi El Terrat i un segon premi per Dent de Lleó.

També a l’Alt Camp s’ha quedat la categoria de vins blancs sec, en aquesta ocasió per Vins Padró de Bràfim amb el seu Chardonnay; la mateixa empresa s’ha emportat el segon premi amb el seu Ipsis Criança Merlot Ull de Llebre en la categoria negre criança. Precisament aquesta categoria se l’ha endut el celler Mas del Botó d’Alforja, amb el seu vi Ganagot 2008 elaborat per l’enòleg Josep Maria Llauradó. Pel que fa al segon lloc de la categoria de negres criats en fusta aquest ha estat pel Vinya Janine Negre Roure 2011 del celler Vinya Janine de Rodonyà.

En aquesta ocasió ha destacat en el concurs els bons resultats obtinguts pels cellers de la Ribera d’Ebre, una zona d’expansió de la DO Tarragona. En la categoria de negre criat en fusta el primer lloc ha estat pel Sunyer Merlot de Vins Suñer de Ginestar. També Molí de Rue de Vinebre ha obtingut un segon premi aexequo amb el seu Mims Rosat juntament amb Cellers Unió de Reus amb el seu Roureda Rosat en la categoria de rosats. Per útim, Biopaumerà de Rasquera ha obtingut el segon premi en la categoria de vins negres joves en fusta pel vi ecològic Iuvenis .

L’acte de lliurament va ser presidit pel president de la DO Tarragona, Josep Lluís Grogués, que va estar acompanyat per Joan Basora, director de desenvolupament del Port de Tarragona; Elvira Ferrando, primera tinent d’alcalde de Tarragona; Òscar Peris, delegat del Govern de la Generalitat; i altres regidors, representants de la Generalitat a Tarragona i representants dels cellers, a banda d’una representació del jurat i membres del Consell Regulador de la DO Tarragona. L’acte va comptar també amb una petita conferència de Mercè Toldrà, directora del Museu del Port, que va fer una intervenció per destacar la història relació entre l’exportació del vi de la DO Tarragona i del Camp de Tarragona en general des del Port de Tarragona. Un cocktail amb la possibilitat de tastar tots els vins presentats i els guanyadors va tancar la jornada a l’exterior del Tinglado 1.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies