Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


La Reus Viu el Vi incrementa un 20% la participació comercial
T.E.
31/05/2016

La fira del vi de les Denominacions d’Origen de l’àmbit territorial de la Cambra comptarà enguany amb la presència de prop de 40 cellers que delimitaran tot el perímetre de la plaça de la Llibertat. Una de les novetats és el canvi d’estands. En aquesta ocasió l’organització ha apostat per unes cases de fusta prefabricades més grans, més compactes i més segures que els estands que s’han fet servir fins ara. Un canvi de disseny que busca la comoditat de l’expositor i, també, donar una nova imatge a la fira amb l’objectiu de renovar la panoràmica general.

L’oferta dels cellers presents es completarà amb la tradicional proposta gastronòmica, amb la presència de diversos proveïdors vinculats a diverses marques de referència de la ciutat i d’arreu de Catalunya. Els estands gastronòmics ocuparan la coca central de la plaça.
Són xifres de participació que s’incrementen prop d’un 20% en relació a l’any passat. En total el visitant podrà escollir entre més d’un centenar de referències de vins, caves i vermuts.

L’any passat la fira del vi va superar els 11.000 pacs servits. Pel que fa a les degustacions de menjar se'n van despatxar prop de 31.000.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies