Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Xerta, la cuina de les Terres de l'Ebre a Barcelona
FÈLIX LLOVELL
30/05/2016

Igual que bastants grans xefs del país que, sense deixar el seu restaurant, assessoren i dirigeixen un altre a Barcelona (Berasategui, Joan Roca, Marc Gascons, Paco Pérez, Sergi Arola, etc.) Fran López, del restaurant Villa Retiro, de Xerta, amb estrella Michelin des de fa 7 anys, ja té també restaurant a Barcelona, al nou hotel de luxe Ohla Eixample, inaugurat el passat mes d'abril.

D'aquesta forma l’hotel boutique, cinc estrelles, situat al carrer Còrsega, prop de Balmes, compta amb un restaurant d'alta gastronomia, batejat amb el nom de Xerta, en honor a la població tarragonina del seu xef, Fran López.

El restaurant ofereix una selecció de plats tradicionals de les Terres de l’Ebre com a arrossos, ostres, musclos o angules (en temporada)… A més de la carta, hi ha un menú Executiu, els migdies de dimarts a divendres per 35 euros. La carta de vins conté més de 300 referències i més de de 200 destil·lats per fer combinats i còctels.

En definitiva, l'oportunitat a la Ciutat Comtal de gaudir de la cuina d'un dels millors xefs de les comarques tarragonines a partir de sabors del sud de Catalunya, arrossos, fruits del mar i productes de la terra, que conquisten al paladar i amb la doble opció de menjar en taules o barra, de cara a la cuina.

www.xertarestaurant.com
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies