Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Masia de la Platja incorpora un local de tapes adjunt al restaurant
FÈLIX LLOVELL
16/05/2016

Des de començaments d'any, el restaurant Masia de la Platja de Calafell ha incorporat un local de tapes, adjunt a l'establiment i comunicat també interiorment, per ampliar l'oferta culinària d'aquest clàssic de la Costa Daurada. Masia de la Platja Tapes, amb entrada independent i cuina pròpia, gaudeix d'una decoració avantguardista, destacant la pedra vista i els grans quadres paisatgístics de les parets.

Recordem que situat al centre de Calafell, a prop de la platja, el restaurant Masia de la Platja va ser inaugurat l'any 1961 i sempre ha ofert una cuina autòctona, molt ben feta, amb plats tradicionals mariners.

Els peixos i el marisc de la zona, ja sigui en suquet, al forn o amb altres fórmules, han estat sempre els protagonistes d'aquestes suculentes elaboracions que realitzen en Julià Guasch -propietari-, i el seu fill Ramon (tercera generació) mentre la seva dona, Carme, atén el menjador.

Com a especialitats, a més d'arrossejat complert, podem esmentar suquet de peix de roca, arròs d'espardenyes, ostres, sipions, calamars a la planxa amb ceba, escamarlans, gambes, orada, llobarro, rap, tàrtar de tonyina, i a l'hora de les postres, crema catalana i sobretot la rebosteria feta a la casa. La carta de vins és molt amplia i té unes 150 referències.

Web: www.masiadelaplatja.com
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies