Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Tornen les jornades gastronòmiques Tàrraco a taula amb onze restaurants i cent plats de cuina romana
T.E.
06/05/2016

Onze restaurants de Tarragona oferiran, del 13 al 29 de maig, un centenar de plats de la cuina romana, en el marc de les XIX Jornades Gastronòmiques Tàrraco a Taula, que se celebren a l’empara del festival Tàrraco Viva. Les propostes gastronòmiques arribaran en forma de plats i racions, de menús i també de degustacions de mig quilo de musclos a l’estil romà que se serviran amb dues copes de vi o de cervesa.
 
Justament, una de les novetats d’aquesta dinovena edició serà la presentació de les dues begudes oficials de les jornades: d’una banda, Rositvm, que treu al mercat la cervesa Rosita, elaborada amb mel de taronger; i de l’altra, el Celler El Mèdol, que ha elaborat un vi natural per a l’ocasió.
 
Pel que fa als establiments gastronòmics, les tavernes Alhambra i El Cortijo oferiran plats i racions que oscil·laran entre els 3 i els 6€, mentre que els restaurants Almosta, Ares, Cócvla, El Llagut, Entrecopes, Palau del Baró, Sadoll i Txar3Verd serviran menús a 25€. El Terrat, per la seva banda, ha preparat un menú a 35€. Quant a la degustació de mig quilo de musclos amb copes de vi o cervesa, els establiments que oferiran aquesta opció són l’Alhambra, el Cócvla, El Llagut i el Txar3Verd. Tots ells els cuinaran d’una manera diferent.
 
Convivium
Prèviament a l’inici de les jornades s’ha convocat una degustació prèvia, el Convivium, que se celebrarà l’11 de maig, a les 20h, a Casa Canals. El Convivium, de fet, servirà per presentar oficialment les jornades de Tàrraco a Taula, dins del festival Tàrraco Viva.

La festa adoptarà la forma d’un bufet lliure que costarà 25€ i els tiquets es podran adquirir a les tres oficines de Turisme (carrer Major 37, Rambla Nova s/n, i Camp de Mart) i als sis restaurants que participen al Convivium.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies