Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


V jornades de la tonyina roja a l’Ametlla de Mar
FÈLIX LLOVELL
29/04/2016

La marinera vila de l’Ametlla de Mar celebrarà aquest cap de setmana, un any més, les V Jornades de la Tonyina Roja. Des de avui, divendres 29 d’Abril fins el 16 de Maig, 13 restaurants d’aquesta població, coneguda també com La Cala, oferiran menús protagonitzats per aquest singular i preuat producte de la nostra Mediterrània, en uns preus que oscil·len dels 30 als 65 euros. Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar són l’aparador dels productes de la seva llotja i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors.

En aquestes setmanes la protagonista és la tonyina roja i els cuiners, que amb les seves tècniques tant tradicionals com innovadores, elaboren els diferents menús que ofereixen per delectar els paladars dels amants la tonyina roja del Mediterrani.

Durant les Jornades es presenta un programa que, dirigit a professionals i al públic en general (des d’afeccionats a famílies), converteix l’Ametlla de Mar en una gran festa, on tots, dels més grans als més petits, poden viure el singular univers de la tonyina roja en un entorn on coincideixen amb la gastronomia. Cuiners de renom, mar, aventura, festa, jocs, la cultura japonesa en viu, degustacions, mercat de productes, curses, menús exclusius amb la tonyina roja als millors restaurants de l’Ametlla de Mar...

Uns dies al voltant d’un dels millors productes gastronòmics del món –la tonyina roja- on fruir de l’esperit lúdic de l’Ametlla de Mar. I també, si es vol, una volta amb el Tuna Tour, una excursió marítima amb catamarà per visitar les instal·lacions aqüíferes del Grup Balfegó, a 2,5 milles de la costa, amb una durada de 2 hores, en les que és possible nedar entre tonyines.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies