Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Puerto Madero, nova i grata sorpresa gastronòmica a Cambrils
FÈLIX LLOVELL
26/04/2016

Puerto Madero és un barri de Buenos Aires que es caracteritza per la gran varietat de restaurants que ofereixen cuines de tot el món. Precisament aquest és el nom que l’argentí Emiliano Garavini i l'italià, de Milán, Alejandro Martín, han triat pel seu segon restaurant a Cambrils (regenten des de fa 15 anys el Al Lamborghini) i que van inaugurar el passat dia 21 de març.

Perquè aquest nou restaurant “asador parrilla” vol ser un establiment de plats de fusió amb una alta cuina bàsicament de carns argentines, italianes i espanyoles, sense oblidar els tàrtars, cebiches, peixos, segons les compres diàries al mercat.

Certament, en els primers dies de rodadora, Puerto Madero està constituint una nova i grata sorpresa gastronòmica a Cambrils, que de seguir així pot arribar molt lluny, ja que té les condicions necessàries: Un local petit per unes 30 persones, ben decorat i agradable, amb una bona Terrassa que dóna cabuda a 30 comensals; una cuina, a la vista dels clients, producte de qualitat molt ben elaborat en mans de Roberto Riello, sota la direcció d’Alejandro. Finalment, disposa d’un celler amb una seixantena de referències, bona relació qualitat/preu i la il·lusió i passió per la feina dels seus propietaris.

Diàriament ofereix un menú migdia per 14,50 euros i els caps de setmana per 16,50. Falten alguns detalls que aniran posant-se en les setmanes vinents; però sens dubte pot arribar a ser un referent gastronòmic en les cuines de fusió i carns de la Costa Daurada.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies