Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Mas Rosich, una singular cuina a Alcover
FÈLIX LLOVELL
22/04/2016

Lola García Barberà, una tarragonina serrallenca de Cal Rafet, és una autèntica dona emprenedora, il·lusionada i entusiasta de la cuina i la restauració.

Després de 34 anys treballant en una notaria, va decidir fer un canvi de rumb en la seva vida i va marxar tres mesos a Mèxic on es va diplomar en turisme alternatiu i donava classes de cuina mediterrània, la qual coneixia bé gràcies al seu pare pescador.

Aprofitant que un bon amic era propietari de Mas Rosich, un bonic casalot situat justament a la sortida d'Alcover cap a Mont-Ral, va decidir habilitar un apartament turístic per a 6 persones -fa 3 anys- i un petit restaurant de 24 places l’any passat. El seu somni s'havia convertit en realitat.

El menjador és molt acollidor, només amb 6 taules, foc a terra i sostre de volta catalana. A més, quan arriba el bon temps, compta amb una terrassa davant de l'establiment, el qual disposa d’un aparcament. Certament, sorprèn la cuina que ofereix, ja que a partir de les receptes tradicionals de casa nostra s’hi dóna un toc molt personal, combinant productes ben diferents, amb molt bons resultats; conquerint nous sabors, textures i colors amb unes presentacions molt acurades.

La reinaguració prevista pel proper 30 d’abril del nou loung, situat al costat del restaurant, un espai agradable i tranquil de copes, tertúlies i sobretaules.

Adreça: Carretera Mont-ral, s/n. 43460 Alcover. Tel.: 620 18 11 28. masrosichelsanglesos@gmail.com
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies