Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Torna Sabor Salou, la fira gastronòmica de referència a la Costa Daurada
FÈLIX LLOVELL
11/04/2016

El cap de setmana del 15, 16 i 17 d’abril al passeig Jaume I de Salou, acollirà la sisena edició de la fira gastronòmica Sabor Salou, un esdeveniment dedicat a la restauració, i als productes DOP i gourmet que es poden trobar tant en el municipi així com provinents de tot el territori català.

El públic assistent podrà gaudir d’una àmplia oferta de gastronomia local i participar de les moltes activitats i tallers que es realitzaran durant tot el cap de setmana.

L’objectiu d’aquest gran esdeveniment és donar a conèixer la qualitat i la diversitat de l’oferta de Salou, presentar els restauradors locals i oferir a les empreses una plataforma idònia per poder promocionar i vendre els seus productes. Aquest any, hi haurà uns 50 establiments que exhibeixin la seva oferta. A més, Salou potència tot tipus d’activitats en temporada alta per tal d’atraure nous visitants de cap de setmana.

Sabor Salou està organitzat per la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Salou i patrocinada per Cervesa San Miguel, amb col·laboració de Yzaguirre i Bacardí. L’anterior edició va aplegar més de 30.000 visitants i es van servir més de 25.000 degustacions.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies