Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Miramar de Cambrils, guardonat per la confraria gastronómica de la Costa Daurada
FÈLIX LLOVELL
04/04/2016

Si la Torre de Cambrils del segle XVII, situada al centre del passeig Miramar, és la icona més destacada del skyline de la vil·la marinera, el restaurant Miramar -situat al costat de la Torre- és uns dels icones de la capital gastronòmica de la Costa Daurada.

Ha començament del 2015 va dur a terme una important millora d’ampliació, habilitant el primer pis de l’establiment, al costat de la terrassa, un nou menjador per a 50 persones amb vistes al port. Aquest any està renovant la carta de vins, incrementant el celler amb una trentena de nous vins d’alta categoria i presentant una carta amb més de 250 referències.

No és d’estranyar que la Confraria Gastronòmica de la Costa Daurada l’hagi guardonat fa pocs mesos com el “Millor dels visitats l’any 2015” valorant la cuina i la línia de confort, luxe i elegància que caracteritza el Miramar. Destacant el nou menjador que gaudeix d’una selecta decoració, amb grans fotografies que reprodueixen la torre veïna i els quadres d’en Queralt.

El restaurant va obrir per primera vegada l’any 1957 pels avis (Agustí i Irene) de l’actual propietari, Joan Gómez Colom, inicialment com a pensió i casa de menjars a la seva pròpia casa. Actualment, s’ha convertit en un dels millors restaurant de Cambrils, per la seva impecable cuina tradicional de producte Km. 0, a càrrec de Socorro Montoro i Ángel Fernández, marc físic, bodega a cura del sommelier, Antonio Martínez i professional servei.

www.miramar-cambrils.com
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies